Veiligheid, garanties en jouw account

Hoe gaat Verhuurtbeter.nl om met mijn persoonsgegevens en mijn privacy? #AVG #veiligheid #beëindigen

Verhuurtbeter.nl avatar
Geschreven door Verhuurtbeter.nl
Deze week bijgewerkt

Verhuurtbeter.nl hecht veel waarde aan jouw privacy.

Als je je aanmeldt bij Verhuurtbeter.nl om een account aan te maken en op akkoord klikt, geef je ons daarmee toestemming om de door jou aangeleverde persoonsgegevens te gebruiken voor het doel waarvoor ze zijn aangeleverd: het kunnen huren van een woning via Verhuurtbeter.nl. Het gebruik van Verhuurtbeter.nl door huurders en de aangesloten verhuurders is beschreven in de Gebruiksvoorwaarden en de Privacyverklaring. Bij eerste registratie op een platform adviseren wij iedereen om de gebruiksvoorwaarden en de privacyverklaring te lezen en vervolgens te accepteren.

Verhuurtbeter.nl hanteert i.v.m. jouw privacy onder meer de volgende bepalingen:

  • De gegevens die Verhuurtbeter.nl van je vraagt worden in overeenstemming met de wet op een behoorlijke en zorgvuldige manier verwerkt.

  • De persoonsgegevens worden alleen voor welbepaalde, vooraf uitdrukkelijk omschreven en gerechtvaardigde doeleinden verzameld. Vervolgens worden deze alleen verder verwerkt voor doeleinden die daarmee verenigbaar zijn.

  • De gegevens zijn bij Verhuurtbeter.nl op een passende manier beveiligd: wij maken gebruik van 'HTTPS'-certificaten (voor beveiligde verbinding) en de gegevens worden opgeslagen op ISO-27001 gecertificeerde servers.

Het recht om vergeten te worden | recht op vergetelheid
Als je inlogt in jouw account kan je via 'Mijn Account' al jouw gegevens op Verhuurtbeter.nl laten verwijderen met de functie "account beëindigen", onderaan de pagina. Dit kan zowel voor een Sneller Huren als voor een gratis account.

Het recht om jouw gegevens in te zien | recht op inzage
Als je inlogt in jouw account kan je via 'Mijn woondossier' alle door jou met ons gedeelde gegevens inzien en eventueel downloaden voor eigen gebruik.

Het recht om jouw gegevens aan te passen | recht op rectificatie
Als jouw gegevens in ons systeem niet kloppen, kan je deze eenvoudig aanpassen in je "Profiel" na inloggen in jouw account.

LET OP: als je na het open huis in de fase van huurvoorstel en toewijzing zit, is je Profiel tijdelijk geblokkeerd. Dit is omdat we dan de toewijzing doen aan de hand van de door jou ingevulde gegevens. 48 uur na deze fase kun je alles weer naar hartelust aanpassen.

Was dit een antwoord op uw vraag?