De Verhuurtbeter.nl methode?

#werkwijze #missie #procedure #betrouwbaarheid

Verhuurtbeter.nl avatar
Geschreven door Verhuurtbeter.nl
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voordat je bij ons gaat zoeken, leggen we graag uit hoe Verhuurtbeter.nl [VB] werkt:

Ga voor meer video's naar ons Youtubekanaal: https://www.youtube.com/@verhuurtbeter/featured

Onze visie

Wij geloven dat goede huurders de buurt beter maken. Een nette en betrouwbare huurder is een aanwinst voor de woning en voor zijn (sociale) omgeving. VB staat voor een transparante en slimme manier van woonruimteverdeling, zonder vooroordelen en ongeacht afkomst en/of huidskleur. Met behulp van digitalisering richt VB het verhuurproces zo in dat iedereen bij ons een eerlijke kans krijgt en objectief wordt behandeld. Aspirant-huurders kunnen door de openbare wachtlijst inschatten wanneer ze aan de beurt zijn. Dit maakt het wachten op een woning via VB de moeite waard. VB bedenkt en bouwt innovatieve digitale oplossingen voor het verhuurproces. Dit begint bij een soepele klantreis om de woning te huren. Daarna met een zachte landing in de huurwoning en persoonlijke betrokkenheid tijdens bewoningstijd. Op die manier hebben we zicht op wie er leeft en wat er speelt. Gevolg: minder gezeur achter de voordeur. Met behulp van deze digitale oplossingen wil VB koersbepalend zijn in een sterk veranderende verhuurmarkt.

Wij werken grotendeels online

Verhuurtbeter is een digitaal platform. Zo helpen we zoveel mogelijk mensen veilig en efficiënt aan een woonruimte. Heb je vragen? Hier lees je alle contactmogelijkheden. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord! Zodra wij een woning toekennen zijn wij ook telefonisch bereikbaar.

Aanbod op verhuurtbeter.nl en funda.nl; let op voor andere websites!

Ons aanbod wordt altijd up-to-date getoond op verhuurtbeter.nl/aanbod, op funda.nl. Via deze websites kun je gratis naar ons aanbod kijken. Zodra je daar iets moois hebt gevonden, adviseren wij je om verder te gaan op onze website, want daar delen we meestal nog meer informatie, zoals 3D-tours, video's en energielabels.

LET OP: er zijn ook websites die zonder onze toestemming ons aanbod kopiëren en op hun website tonen. Je moet dan betalen om ons aanbod te bekijken. Wij raden je aan dergelijke websites niet te gebruiken, immers kun je onze woningen ook gratis vinden. Lees meer hierover via deze link: woningaanbodsites die geld kosten, Deze sites staan los van Verhuurtbeter.nl. Reageren op deze sites voor een woning kwalificeert jou NIET voor de woning. Wij wijzen enkel woningen toe via onze website.

Snel een woning huren en gemiddelde wachttijd?

Meld je voor een Sneller Huren account aan om zo snel mogelijk te huren. Je staat dan direct op de wachtlijst. Hoe lang je moet wachten hangt af van de locatie en de prijs van de woning.


Gemiddelde wachttijden

  • Voor een sociale huurwoning, waarvoor huurtoeslag mogelijk is, met een huurprijs tot 879,66 euro per maand is de wachttijd vaak flink langer en kan oplopen van 9 tot 18 maanden.

  • Voor een woning in de vrije sector, huurprijzen hoger dan € 879,66 euro per maand, loopt de wachttijd op van 1 week tot 3 maanden.

Eerlijke en transparante wachtlijst

Bij Verhuurtbeter.nl maken we gebruik van een eerlijke en transparante wachtlijst om woningen toe te wijzen. Deze wachtlijst is gebaseerd op een set van duidelijke voorwaarden. Zodra je je voor een Sneller Huren account aanmeldt, wordt de wachtlijst zichtbaar voor alle potentiële huurders. Na het toevoegen van woningen in jouw favorieten zie je aan het getal achter het adres jouw positie op de wachtlijst voor de betreffende woning. Op deze manier laten we huurders bijvoorbeeld zien hoe lang de laatste huurder heeft moeten wachten voordat ze een woning in een specifiek project kregen toegewezen. Door deze aanpak hebben we gemerkt dat potentiële huurders niet langer op zoek gaan naar woonruimte bij andere verhuurders, maar geduldig wachten tot ze bij ons aan de beurt zijn. Welkom bij Verhuurtbeter.nl.

LET OP: Wij wijzen woningen toe op basis van de oudste rechten (inschrijfduur), jouw aanwezigheid bij het Open Huis én de geldende voorwaarden. Zo maakt iedereen een eerlijke kans.

Kom ik in aanmerking?
Om deze vraag te beantwoorden, adviseren wij je altijd eerst deze voorwaarden goed te lezen, voordat je aanmeldt! Wanneer je voldoet aan de voorwaarden en je het profiel volledig invult, ontvang je binnen 1 uur van ons systeem bericht of (en eventueel hoe) je in aanmerking komt. Past het niet helemaal, kunnen we een eventueel tekort overbruggen met een hogere waarborgsom en/of een garantstelling. Past het helemaal niet, dan kunnen wij je nu niet helpen. Het account blijft 12 maanden geldig. Tijden veranderen, dus wellicht jouw mogelijkheden ook. Hier lees je meer informatie over het huurbudget.


Hoe kan ik de woning bezichtigen?
Bij Verhuurtbeter.nl werken we met groepsbezichtigingen. Hier hoef je je niet vooraf voor aan te melden. Je bent, dus óók zonder eerst aan te melden, van harte welkom ieder Openbaar Open Huis te bezoeken. Als er veel animo is voor een bepaalde woning kiezen we ervoor om alleen de mensen die al op (hoog) op de wachtlijst staan uit te nodigen. Dit Top of Sneller Huren Open Huis zie je dan alleen met vermelding van de datum terug op onze website.


Liever eerst bezichtigen zonder aan te melden?
Geen probleem! Bij de projecten die op de Open Huis agenda staan kan dit. Je hoeft jouw komst naar het Open Huis nooit te bevestigen.

Klantervaringen
Lees via deze link hoe onze huurders de Verhuurtbeter.nl werkwijze hebben ervaren:

Circa 88% van de huurders ervaart onze dienstverlening als betrouwbaar en beoordeelt onze dienstverlening met 4 (15%) of 5 sterren (73%) van 5 sterren.

Om je verder op weg te helpen hieronder nog enkele handige links.

Was dit een antwoord op uw vraag?