Alle collecties
Woning zoeken en in aanmerking komen voor een woning
Andere interessante artikels
Woningaanbod-sites: meerdere keren inschrijfgeld betalen en onjuiste informatie
Woningaanbod-sites: meerdere keren inschrijfgeld betalen en onjuiste informatie
Verhuurtbeter.nl avatar
Geschreven door Verhuurtbeter.nl
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het aanbod van Verhuurtbeter.nl wordt vaak getoond op diverse woningaanbod-sites zoals:

  • Funda.nl

  • Jaap.nl

Deze websites tonen onze aanbiedingen zonder dat jij, onze toekomstige huurder, hoeft te betalen om de aanbiedingen te zien.

Helaas kopiëren of 'spideren' andere websites ook onze aanbiedingen en presenteren ze onze huizen op hun websites. Deze websites brengen kosten in rekening voor het bekijken van het aanbod. We kunnen ons voorstellen dat dit verwarrend kan zijn. Het is belangrijk om te weten dat deze websites los staan van Verhuurtbeter.nl. De informatie op deze websites is vaak niet up-to-date!

Het verschil is als volgt:

  • Bij de verschillende huizensites betaal je (vaak) een bedrag om alleen het aanbod van huurwoningen te kunnen zien.

  • Bij ons maak je een account aan en beheer je je eigen profiel om daadwerkelijk in aanmerking te komen voor een woning uit ons aanbod!

“Ons woningaanbod is altijd up-to-date!”

Wees voorzichtig
Helaas is het niet ongebruikelijk dat woningaanbodsites het aanbod van woningen (waaronder die van ons) simpelweg kopiëren. Dit kan betekenen dat de informatie over de woning in kwestie niet actueel is, op de woningaanbodsites.

In een enkel geval is de woning zelfs verhuurd! Helaas hebben wij hier geen invloed op. Als je (mogelijk) betaalde kosten op bovengenoemde sites onterecht vindt, adviseren we je contact op te nemen met de betreffende website.

Was dit een antwoord op uw vraag?