Bezoek onze Open Huizen, welkom!

Welke mogelijkheden zijn er om woningen te bekijken?

Verhuurtbeter.nl avatar
Geschreven door Verhuurtbeter.nl
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heeft u belangstelling voor een woning en wilt u deze komen bezichtigen? Voor elke woning die we aanbieden organiseert Verhuurtbeter.nl verschillende Open Huizen.

Openbaar Open Huis
We hebben een speciale pagina waar een overzicht staat van de Open Huizen die we binnenkort organiseren. Voor deze Open Huizen (die kosteloos te bezoeken zijn) is het niet nodig eerst aan te melden. U ontvangt automatisch een uitnodiging van ons wanneer we het Open Huis organiseren.

Premium Open Huis
Heeft u al een betaald account? Dan hebt u een voorsprong op de kandidaten met een gratis account. We nodigen u dan óók automatisch uit voor bezichtigingen tijdens een Premium Open Huis.  Deze Open Huizen worden zonder tijd vermeld op onze site en zijn speciaal voor mensen met een Premium account. 

Top Open Huis
Dit Open Huis organiseren we alleen voor kandidaten met een Premium account, die bovenaan de wachtlijst staan. Soms is er veel animo voor een woning en dan willen we mensen die minder hoog op de wachtlijst staan niet voor niets laten komen. We nodigen tijdens een Top Open Huis maximaal 15 kandidaten uit. Deze Open Huizen worden zonder tijd vermeld op onze site.

“Controleer altijd twee uur van tevoren de Open Huis Agenda op eventuele wijzigingen. Dit om teleurstelling te voorkomen.”

Heeft u na een Open Huis interesse?
Als u nog geen Premium account heeft, is dat de eerste stap. Pas (vervolgens) uw voorkeuren binnen 24 uur na het Open Huis aan en vul de unieke code in in uw Profielkaart. Deze 3-cijferige code kunt u vinden onderaan de handout die u van ons ontving tijdens het Open Huis. Kon u niet naar het (Openbare of Premium) Open Huis komen? Geen probleem, u kunt dan ook de code opvragen door een bericht te sturen via uw account. U accepteert de woning dan door het bekijken van beeldmateriaal. Voor het Top Open Huis is het opvragen van de code uitsluitend mogelijk voor degenen die zijn uitgenodigd (de kandidaten bovenaan de wachtlijst).

Wij wijzen de woning één werkdag na het Open Huis toe op basis van de oudste rechten (inschrijfduur) en de geldende voorwaarden. Voor de Premium aanmelding betaalt u éénmalig € 50,-. Dit account is één jaar geldig, geldt voor alle projecten en wordt nooit stilzwijgend verlengd. Wordt de woning aan een ander toegewezen? Geen nood! U stijgt dan op de wachtlijst en krijgt snel weer kans op een andere woning.  Wordt u huurder, dan krijgt u de € 50,- van ons terug.

Let op

  • In principe worden de kosten voor een geactiveerd account niet gerestitueerd, tenzij wij nalatig zijn geweest of een fout hebben gemaakt. Daarom: eerst goed de voorwaarden lezen en dan pas een Premium account aanmaken!

  • Bij de aanmelding geeft u automatisch goedkeuring voor een credit-check, voor een controle van uw betaalverleden. Een negatieve uitslag van deze controle betekent helaas dat wij u niet kunnen helpen. Ook dan is restitutie niet mogelijk, omdat deze controles kosten met zich meebrengen. Dus bij twijfel? Niet inhalen!

Was dit een antwoord op uw vraag?