Hoe ziet de Profielkaart eruit?

#profielkaart #code #positie #wachtlijst

Verhuurtbeter.nl avatar
Geschreven door Verhuurtbeter.nl
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voorbeeld Profielkaart bij een Sneller Huren account :

Deze afbeelding van de Profielkaart toont de nummers 1-11 die overeenkomen met de uitleg hieronder.

De profielkaart dient de volgende doelen:

 1. Hier kun je een foto van jezelf uploaden.

 2. Hier zie je een overzicht hoe je je profiel hebt ingevuld.

 3. Er zijn twee plaatsen in de profielkaart waar je de 3-cijferige open huis code kunt invullen:
  1. in het veld naast de woning in de kolom "Open Huis/code" "voer code in"of
  2. daarboven, onder het blauwe kader "je komt in aanmerking voor..." verschijnt de optie om dit te doen: de button "Code invoeren".
  ā€‹Het invullen van de code is verplicht binnen 24 uur na aanvang van het open huis en is alleen nodig als je de woning wilt huren! Let op: de code invullen is enkel mogelijk wanneer je een Sneller Huren account hebt.

 4. Hier zie je je favoriete woningen. De volgorde van boven naar beneden geeft je voorkeur aan, waarbij de woning bovenaan je eerste keuze is.

 5. Hier zie je je positie op de wachtlijst voor de woning.

  LET OP: als de positie op de wachtlijst een streepje '-' toont, betekent dit: 1. dat je account inactief is geworden; je moet opnieuw woningen toevoegen en aangeven of je nog steeds op zoek bent of (zie ook punt 7 hieronder!) 2. dat de wachtlijst moet worden bijgewerkt, wat meestal binnen 5 minuten gebeurt. Ververs daarna je browser.

 6. Hier kun je jouw favoriete woningen toevoegen. Let op: je favoriete woningen toevoegen is enkel mogelijk wanneer je een Sneller Huren account hebt.

 7. Hier kun je aangeven of je nog steeds actief op zoek bent. We zullen je om de twee weken vragen naar je zoekstatus (vergeet niet om na het bijwerken op de knop Opslaan te klikken!) Als je in de toekomst wilt huren, nodigen we je uit voor toekomstige Open Huizen. Als je dit onderdeel niet bijwerkt, word je ook niet op de wachtlijst geplaatst totdat deze weer is bijgewerkt.

 8. Dit is je zoekprofiel, waarmee je je voorkeuren (regio/stad, aantal kamers en de maximale huurprijs) kunt instellen zodat we je goed kunnen uitnodigen voor open huizen van jouw gading.

 9. Stel dat je na een open huis de woning wilt huren, dan moet je de code invoeren (zie ook punt 3. hierboven) en je brongegevens via Datakeeper delen met je DigiD, waarna je automatisch het huurvoorstel krijgt dat is afgestemd op jouw profiel.

 10. Hier kun je eventueel de tweede huurder toevoegen.

 11. Heb je de code ingevuld en wil je een huurvoorstel ontvangen, klik dan op de knop "Gegevens ophalen" en volg de stappen en je deelt je gegevens veilig met ons via Datakeeper met DigiD. Als je dat hebt gedaan en als je in aanmerking komt, ontvang je 24 uur na de bezichtiging automatisch je huurvoorstel.

De Profielkaart is jouw startpunt om jouw wensen up-to-date te houden. Zo kunnen wij je het beste helpen aan een nieuw thuis.

Was dit een antwoord op uw vraag?