Heeft u belangstelling voor een woning en wilt u deze komen bezichtigen? Voor elke woning die we aanbieden organiseert Verhuurtbeter.nl verschillende Open Huizen.

Openbaar Open Huis
We hebben een speciale pagina waar een overzicht staat van de Open Huizen die we binnenkort organiseren. Voor deze Open Huizen (die kosteloos te bezoeken zijn) is het niet perse nodig eerst aan te melden. U ontvangt automatisch een uitnodiging van ons wanneer we het Open Huis organiseren.

Premium Open Huis
Heeft u al een betaald account? Dan hebt u een voorsprong op de kandidaten met een gratis account. We nodigen u dan óók automatisch uit voor bezichtigingen tijdens een Premium Open Huis.  Deze Open Huizen worden zonder datum en tijd vermeld op onze site en zijn speciaal voor mensen met een Premium account. 

Controleer altijd twee uur van tevoren de Open Huis Agenda op eventuele wijzigingen. Dit om teleurstelling te voorkomen.

Livestream Open Huis
Dit is kijken zonder dat u zelf in de woning aanwezig hoeft te zijn. Onze medewerker toont de woning met een videoverbinding. Er is ruimte om online met ons te chatten als u vragen heeft. Een Livestream Open Huis bekijkt u door op het moment van het evenement de met u gedeelde link te klikken.

Heeft u na een Open Huis interesse?
Als u nog geen Premium account heeft, is dat de eerste stap. Pas (vervolgens) uw voorkeuren binnen 48 uur na het Open Huis aan en vul de unieke code in in uw Profielkaart. Deze 3-cijferige code kunt u vinden onderaan de handout die u van ons ontving tijdens het Open Huis. Wij wijzen de woning namelijk twee werkdagen daarna toe op basis van de oudste rechten (inschrijfduur) en de geldende voorwaarden. Voor de Premium aanmelding betaalt u éénmalig € 50,-. Dit account is één jaar geldig, geldt voor alle projecten en wordt nooit stilzwijgend verlengd. Wordt de woning aan een ander toegewezen? Geen nood! U stijgt dan op de wachtlijst en krijgt snel weer kans op een andere woning.  

LET OP:

  • In principe worden de kosten voor een geactiveerd account niet gerestitueerd, tenzij wij nalatig zijn geweest of een fout hebben gemaakt. Daarom: eerst goed de voorwaarden lezen en dan pas een Premium account aanmaken!
  • Bij de aanmelding geeft u automatisch goedkeuring voor een credit-check, voor een controle van uw betaalverleden. Een negatieve uitslag van deze controle betekent helaas dat wij u niet kunnen helpen. Ook dan is restitutie niet mogelijk, omdat deze controles kosten met zich meebrengen. Dus bij twijfel? Niet inhalen!

Heeft u het antwoord gevonden?