Bezichtigen van onze huizen, welkom!

#kijkmoment #bezichtigen

Verhuurtbeter.nl avatar
Geschreven door Verhuurtbeter.nl
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Verhuurtbeter.nl organiseert meerdere soorten open huizen (groepsbezichtigingen) voor elke woning die wij aanbieden. Dit is wat je moet weten:

Openbaar Open Huis
We hebben een speciale pagina waar een overzicht staat van de Open Huizen die we binnenkort organiseren. Voor deze Open Huizen, die kosteloos en zonder afspraak te bezoeken zijn, is het niet nodig je eerst aan te melden.

Sneller Huren Open Huis
Heb je al een Sneller Huren account? Geweldig! Je krijgt voorrang bij het bekijken van Sneller Huren Open Huizen. Dit Open Huis is zichtbaar voor iedereen op onze website, maar zonder vermelding van een tijdslot. Degenen met een Sneller Huren account zien natuurlijk wel de benodigde informatie. We bieden deze groepsbezichtigingen aan zodat mensen die nog niet op de wachtlijst staan hun tijd niet verspillen door naar een bezichtiging te komen waarbij de kans heel klein is dat ze de woning kunnen huren.

Top Open Huis
Exclusief gereserveerd voor aspirant-huurders met een Sneller Huren account die bovenaan de wachtlijst staan. Dit Open Huis zorgt ervoor dat degenen die de meeste kans maken om de woning te huren, de kans krijgen om de woning te bezichtigen. We nodigen 15 kandidaten uit voor Top Open Huizen.

“Controleer altijd twee uur voor het Open Huis de Open Huis Agenda op wijzigingen om teleurstelling te voorkomen.”

Individuele bezichtigingen niet mogelijk

Wij regelen alleen groepsbezichtigingen. Er zijn geen individuele afspraken mogelijk. We kunnen ook niet wachten na een bezichtiging, omdat we vaak op weg zijn naar het volgende Open Huis. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Bezichtigingen in bewoonde staat of bij leegstand

Wij verhuren woningen in bewoonde staat of zodra ze leegkomen. Dit is hoe deze bezichtigingen werken:

  • Bezichtigingen in bewoonde staat: we plannen zo snel mogelijk een Open Huis in na in overleg met de huidige (vertrekkende) huurder. Zo kunnen we de woning al in een vroeg stadium laten zien en kunnen potentiële huurders een soepele overgang plannen en wellicht zelfs spullen overnemen.

  • Bezichtiging zodra de woning leeg is: ook in dit geval regelen we zo snel mogelijk een Open Huis.

In beide situaties sturen we je een uitnodiging zodra we het Open Huis hebben gepland, mits je de woning in je favorieten hebt staan van je Sneller Huren account of je Zoekprofiel goed is ingevuld in je gratis account. Iedereen is welkom tijdens de Open Huizen.


Heb je een Open Huis interesse om de woning te huren? Dit zijn de vervolgstappen:

  1. Als je nog geen Sneller Huren account hebt, is het belangrijk dat je deze nu start. Zonder Sneller Huren account sta je niet op de wachtlijst en is toewijzing van een woning niet mogelijk;

  2. Zet de woning tussen je favorieten en vul binnen 24 uur na het Open Huis de unieke code in in jouw Profielkaart. Deze 3-cijferige code kun je vinden in de uitnodiging (als je al Sneller Huren account hebt), of je ontvangt deze code van de Servicemanager tijdens het open huis;

    Kon je niet naar het (Openbare of Sneller Huren) Open Huis komen? Geen probleem, je kunt dan ook de code opvragen via de chat hier. Je accepteert de woning dan door het bekijken van door ons beschikbaar gesteld beeldmateriaal. Voor het Top Open Huis is het opvragen van de code uitsluitend mogelijk voor degenen die zijn uitgenodigd, de 15 kandidaten bovenaan de wachtlijst.

  3. Wij wijzen de woning één werkdag na het Open Huis toe op basis van de oudste rechten (inschrijfduur), het invullen van de code en de geldende voorwaarden.

Voor het Sneller Huren account betaal je €50. Dit account is één jaar geldig, geldt voor alle projecten en wordt nooit stilzwijgend verlengd. Wordt de woning aan een ander toegewezen? Geen nood! Je stijgt dan op de wachtlijst en krijgt snel weer kans op een andere woning.  Word je huurder, dan krijg je de €50 van ons terug.

GRATIS ZEKERHEID

  • Om zeker te zijn of we je kunnen helpen, kun je starten met ons Gratis Zoek en Verken account. Vul je profiel volledig in en weet direct tot welke huurprijs je kunt gaan, inclusief een controle op je betaalverleden. Als het past, ga dan voor Sneller Huren en vul je Open Huis code in!

  • De betaling voor een Sneller Huren account wordt nooit gerestitueerd, tenzij wij nalatig zijn geweest of een fout hebben gemaakt. Daarom: eerst goed de voorwaarden lezen, gratis starten en dan pas een Sneller Huren account aanmaken!

Was dit een antwoord op uw vraag?