Alle collecties
Vraag en Antwoord
Vragen over uw zoektocht
De woning die ik wil is niet meer beschikbaar, hoe kan dat?
De woning die ik wil is niet meer beschikbaar, hoe kan dat?
Verhuurtbeter.nl avatar
Geschreven door Verhuurtbeter.nl
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De woning waarvoor ik me had ingeschreven is niet meer beschikbaar. Wat nu?

Natuurlijk kan het teleurstellend zijn als de woning van uw keuze wordt toegewezen aan iemand anders. Dit is gelukkig lang niet altijd een probleem. Wij verhuren namelijk veel woningen projectmatig. Zo verhuren we meerdere woningen in hetzelfde project of in dezelfde buurt. Woningen die in veel gevallen ook een overeenkomstige oppervlakte en indeling hebben en er misschien zelfs nóg beter uitzien.

Snel een nieuwe kans
Uw Premium account bij Verhuurtbeter.nl is na betaling een jaar geldig. Uw kansen kunnen snel keren en de aanhouder wint!  Wij wijzen de woningen namelijk toe op basis van de oudste rechten (inschrijfduur) en de geldende voorwaarden. Wel zo eerlijk. Dus als het nu niet lukt, met een beetje geduld, lukt het straks wel!

Blijf ons volgen!
Houd de pagina van Verhuurtbeter.nl goed in de gaten voor nieuw woningaanbod. Zodra wij een nieuw project hebben of er komt een woning beschikbaar, verschijnt deze direct op onze site. Heeft u de woning tussen uw voorkeuren staan, nodigen wij u direct uit, zodra een Open Huis wordt gepland. 

Was dit een antwoord op uw vraag?