Voor u verder op zoek gaat naar een geschikte woning, leggen we u graag uit hoe Verhuurtbeter werkt.

Op de eerste plaats: wij werken geheel online
Verhuurtbeter is een volledig digitaal platform. Zo helpen we u veilig en efficiënt aan een prettige woonruimte. Heeft u vragen? Stuur ons een bericht. U krijgt zo snel mogelijk antwoord! Zodra wij een woning aan u toekennen zijn wij ook telefonisch bereikbaar.

Snel een woning huren?
Meldt u dan aan voor de woningen van uw voorkeur. U staat dan direct op de wachtlijst. Hoe lang u moet wachten hangt af van de locatie en de prijs van de woning. Voor een sociale huurwoning (huurprijs die mogelijkheid biedt tot huurtoeslag) in een grote stad is de wachttijd vaak lang(er), op dit moment gemiddeld 5 tot 8 maanden. Voor een woning in de vrije sector loopt de wachttijd op van 1 week tot 3 maanden.

Let op
Wij wijzen woningen toe op basis van de oudste rechten (inschrijfduur), uw aanwezigheid bij het Open Huis én de geldende voorwaarden. Zo maakt iedereen een eerlijke kans.

Kom ik in aanmerking?
Om deze vraag te beantwoorden, lees altijd eerst de voorwaarden voordat u aanmeldt! Wanneer u voldoet aan de voorwaarden en uw profiel volledig invult, ontvangt u binnen 1 uur van ons systeem bericht of (en eventueel hoe) u in aanmerking komt. Past het niet helemaal, kunnen we een eventueel tekort overbruggen met een hogere waarborgsom en/of een garantstelling. Past het helemaal niet, dan kunnen wij u nu niet helpen. Het account blijft 12 maanden geldig. Tijden veranderen, dus wellicht uw mogelijkheden ook.


Hoe kan ik de woning bezichtigen?
Bij Verhuurtbeter werken we met groepsbezichtigingen. Hier hoeft u zich niet vooraf voor aan te melden. U bent, óók zonder eerst aan te melden, van harte welkom ieder Openbaar Open Huis moment te bezoeken. Als er veel animo is voor een bepaalde woning kiezen we ervoor om alleen de mensen die al op (hoog) op de wachtlijst staan uit te nodigen. Dit Top of Premium Open Huis ziet u dan alleen met vermelding van de datum terug op onze website.


Liever eerst bezichtigen zonder aan te melden?
Geen probleem! Bij de projecten die op de open huis agenda staan kan dit. U hoeft uw komst naar het open huis nooit te bevestigen.

Om u verder op weg te helpen hieronder enkele handige links.
Woningaanbod

Was dit een antwoord op uw vraag?