Wat is de Verhuurtbeter.nl methode?

Onze werkwijze is als volgt.

Verhuurtbeter.nl avatar
Geschreven door Verhuurtbeter.nl
Deze week bijgewerkt

Voor u verder op zoek gaat naar een geschikte woning, leggen we u graag uit hoe Verhuurtbeter werkt.

Onze missie

Verhuurtbeter.nl staat voor het verhuren van woningen aan de beste huurders in de kortst mogelijke tijd. Dit resulteert in maximaal rendement voor verhuurders en een optimale service-ervaring voor huurders. Hoe bereiken we dit? Door het gebruik van innovatieve software, efficiënte bemiddeling bij verhuur, een transparante wachtlijst en door middel van complexbeheer!

Bij Verhuurtbeter.nl hebben we de volledige levenscyclus van huurders geïntegreerd in onze aanpak. We bieden diensten vanaf het allereerste contact tot aan het moment dat de huurder de huurwoning verlaat. Op deze manier houden we een vinger aan de pols en weten we wie onze huurders zijn en wat er speelt, vanaf het begin tot aan het einde van hun verblijf.

Wij werken geheel online

Verhuurtbeter is een volledig digitaal platform. Zo helpen we u veilig en efficiënt aan een prettige woonruimte. Heeft u vragen? Stuur ons een bericht. U krijgt zo snel mogelijk antwoord! Zodra wij een woning aan u toekennen zijn wij ook telefonisch bereikbaar.

Andere woning websites

Vaak wordt ons aanbod getoond op diverse woningaanbodsites, zoals: Funda.nl, Pararius.nl, Huurwoningen.nl en meer. Deze sites staan los van Verhuurtbeter.nl, reageren op deze site voor een woning kwalificeert u NIET voor de woning. Wij wijzen enkel woningen toe via onze website en procedure.

Snel een woning huren?

Meldt u dan aan voor de woningen van uw voorkeur. U staat dan direct op de wachtlijst. Hoe lang u moet wachten hangt af van de locatie en de prijs van de woning. Voor een sociale huurwoning (huurprijs die mogelijkheid biedt tot huurtoeslag) in een grote stad is de wachttijd vaak lang(er), op dit moment gemiddeld 5 tot 8 maanden. Voor een woning in de vrije sector loopt de wachttijd op van 1 week tot 3 maanden.

Let op
Wij wijzen woningen toe op basis van de oudste rechten (inschrijfduur), uw aanwezigheid bij het Open Huis én de geldende voorwaarden. Zo maakt iedereen een eerlijke kans.

Eerlijke en transparante wachtlijst

Bij Verhuurtbeter.nl maken we gebruik van een eerlijke en transparante wachtlijst om woningen toe te wijzen. Deze wachtlijst is gebaseerd op een set van duidelijke voorwaarden. Zodra je je aanmeldt, wordt de wachtlijst zichtbaar voor alle potentiële huurders. Op deze manier laten we hen bijvoorbeeld zien hoe lang de laatste huurder heeft moeten wachten voordat ze een woning in een specifiek project kregen toegewezen. Door deze aanpak hebben we gemerkt dat potentiële huurders niet langer op zoek gaan naar woonruimte bij andere verhuurders, maar geduldig wachten tot ze aan de beurt zijn. Welkom bij ons vastgoed!

Kom ik in aanmerking?
Om deze vraag te beantwoorden, lees altijd eerst de voorwaarden voordat u aanmeldt! Wanneer u voldoet aan de voorwaarden en uw profiel volledig invult, ontvangt u binnen 1 uur van ons systeem bericht of (en eventueel hoe) u in aanmerking komt. Past het niet helemaal, kunnen we een eventueel tekort overbruggen met een hogere waarborgsom en/of een garantstelling. Past het helemaal niet, dan kunnen wij u nu niet helpen. Het account blijft 12 maanden geldig. Tijden veranderen, dus wellicht uw mogelijkheden ook.


Hoe kan ik de woning bezichtigen?
Bij Verhuurtbeter werken we met groepsbezichtigingen. Hier hoeft u zich niet vooraf voor aan te melden. U bent, óók zonder eerst aan te melden, van harte welkom ieder Openbaar Open Huis moment te bezoeken. Als er veel animo is voor een bepaalde woning kiezen we ervoor om alleen de mensen die al op (hoog) op de wachtlijst staan uit te nodigen. Dit Top of Premium Open Huis ziet u dan alleen met vermelding van de datum terug op onze website.


Liever eerst bezichtigen zonder aan te melden?
Geen probleem! Bij de projecten die op de open huis agenda staan kan dit. U hoeft uw komst naar het open huis nooit te bevestigen.

Om u verder op weg te helpen hieronder enkele handige links.
Woningaanbod

Was dit een antwoord op uw vraag?