Alle collecties
Woning toegekend en dan?
Online kennismaken is onderdeel van het verhuurproces
Online kennismaken is onderdeel van het verhuurproces

#online #kennismaken #duidelijk #taal

Verhuurtbeter.nl avatar
Geschreven door Verhuurtbeter.nl
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We komen graag in contact met onze huurders. Daarom hebben we het online kennismakingsgesprek als verplicht onderdeel opgenomen in het verhuurproces.

We werken standaard met een profiel en zelfs daar kunnen weleens haken en ogen aan zitten. Dat bedoelen we zowel positief als negatief, want soms is het antwoord op een vraag in het profiel niet per se ‘ja’ of ‘nee’ maar iets ertussenin. Zeker als het gaat om financiële situaties waar je bijvoorbeeld het vakantiegeld bent vergeten te noteren.
Hierdoor kan het huurbudget in euro's per maand lager uitvallen en heb je mogelijk minder keuze in ons woonaanbod. Dát willen wij natuurlijk graag voorkomen. De conclusie is dat een huurprofiel uiteenlopend kan zijn ten opzichte van anderen dat het gewoon goed is hier even een moment over te praten. Zo weet je ook waar je aan toe bent, toch?


Wij zijn van mening dat het online kennismakingsgesprek hierin een belangrijke bijdrage levert.
Het is het moment voor jou als aspirant-huurder om al je vragen te stellen omtrent jouw profiel en wij helpen je hier graag bij en voorkomen op deze wijze verwarring en wordt onbegrip buitenspel gezet. Dat vinden wij namelijk ook fijn.

Zoals eerder benoemd is het online kennismakingsgesprek een verplicht onderdeel in het verhuurproces. Na het accepteren van het huurvoorstel kan het ineens snel gaan, zeker als de gegevens in jouw profiel accuraat zijn ingevuld en de juiste documenten door jou zijn aangeleverd.
Er zijn situaties waarbij dit binnen een aantal dagen het geval was. Ja dat is echt vlot. Dat begrijpen we, maar dit is geen uitzondering meer ook al voelt het wellicht als een luxe of misschien als onbetrouwbaar, omdat je het als huurder niet kunt geloven?

Welkom bij het online kennismaken. Voorafgaand aan het kennismakingsgesprek zullen wij je telefonisch benaderen om met elkaar een afspraak in te plannen. Vervolgens ontvang je hiervan een bevestiging van ons met daarin een link naar het online gesprek.

Dank voor je tijd. Huurders en verhuurders vinden elkaar beter.

Was dit een antwoord op uw vraag?