Alle collecties
Woning toegekend en dan?
Online kennismaken is onderdeel van het verhuurproces
Online kennismaken is onderdeel van het verhuurproces

#online #kennismaken #duidelijk #taal

Verhuurtbeter.nl avatar
Geschreven door Verhuurtbeter.nl
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We komen graag in contact met onze huurders. Daarom hebben we het online kennismakingsgesprek als verplicht onderdeel opgenomen in het verhuurproces.

We werken standaard met een profiel en zelfs daar kunnen weleens haken en ogen aan zitten. Dat bedoelen we zowel positief als negatief, want soms is het antwoord op een vraag in het profiel niet per se ‘ja’ of ‘nee’ maar iets ertussenin. Zeker als het gaat om financiële situaties waar u bijvoorbeeld het vakantiegeld bent vergeten te noteren.
Hierdoor kan het huurbudget in euro's per maand lager uitvallen en heeft u mogelijk minder keuze in ons woonaanbod. Dát willen wij natuurlijk graag voorkomen. De conclusie is dat een huurprofiel uiteenlopend kan zijn ten opzichte van anderen dat het gewoon goed is hier even een moment over te praten. Zo weet u ook waar u aan toe bent, toch?


Wij zijn van mening dat het online kennismakingsgesprek hierin een belangrijke bijdrage levert.
Het is het moment voor u als aspirant-huurder om al uw vragen te stellen omtrent uw profiel en wij helpen u hier graag bij en voorkomen op deze wijze verwarring en wordt onbegrip buitenspel gezet. Dat vinden wij namelijk ook fijn.

Zoals eerder benoemd is het online kennismakingsgesprek een verplicht onderdeel in het verhuurproces. Dit houdt in dat wij u alleen een huurvoorstel doen, nadat dit gesprek heeft plaatsgevonden. Na het accepteren van het huurvoorstel kan het ineens snel gaan, zeker als de gegevens in uw profiel accuraat zijn ingevuld en de juiste documenten door u zijn aangeleverd.
Er zijn situaties waarbij dit binnen een aantal dagen het geval was. Ja dat is echt vlot. Dat begrijpen we, maar dit is geen uitzondering meer ook al voelt het wellicht als een luxe of misschien als onbetrouwbaar, omdat u het als huurder niet kunt geloven?

Welkom bij het online kennismaken. Voorafgaand aan het kennismakingsgesprek doen wij u een email toekomen en kunt u zelf een datum en tijdstip kiezen waarop het gesprek zal plaatsvinden.

Dank voor uw tijd. Huurders en verhuurders vinden elkaar beter.

Was dit een antwoord op uw vraag?