Met spoed een woning nodig?
Verhuurtbeter.nl avatar
Geschreven door Verhuurtbeter.nl
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het huren van een woning via Verhuurtbeter.nl kan snel gaan, maar u zult dezelfde weg moeten bewandelen als iedereen. Wij wijzen woningen namelijk toe op basis van de oudste rechten (inschrijfduur) en de geldende voorwaarden. Zo maakt iedereen die kan voldoen aan de voorwaarden een eerlijke kans.

Bezoek een Open Huis
Wij organiseren wekelijks openbare Open Huizen waar u, onaangekondigd en zonder een account aan te maken, langs kunt komen. Als u van tevoren een account aanmaakt, staat u direct op de wachtlijst en krijgt u ook toegang tot 'Premium' kijkmomenten.

Het is geen voorwaarden dat de woning fysiek bekeken moet worden
Onder bepaalde voorwaarden geven wij namelijk de 3-cijferige openhuis-code ook zonder dat u fysiek naar een bezichtiging gaat. Wel dient u de woning dan zonder deze bezichtiging te accepteren, zie artikel over een de code invoeren zonder te bezichtigen.


Het volgende bericht wordt dan uitgestuurd via het woondossier:
“U heeft gevraagd om de code van het open huis van DATUM op de PLAATS.”

Deze code kunnen wij u uiteraard mededelen. Met het invoeren van de code gaat u ermee akkoord de woning te accepteren op basis van de informatie en beeldmateriaal die op onze website te zien is. Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om op een later moment een aparte bezichtiging of video bezichtiging in te plannen. Mocht u de woning toch willen bezichtigen adviseren wij u niet de code in te voeren.

“De 3-cijferige openhuis-code is X X X”

Let op de voorwaarden
In alle gevallen geldt:  check goed de voorwaarden (bv. inkomen, gezinssamenstelling en betaalverleden) en meldt u daarna pas aan. Restitutie van het inschrijfgeld is namelijk niet mogelijk, tenzij wij een fout hebben gemaakt.

Was dit een antwoord op uw vraag?