Goedendag! Kent u dit project al?

Graag introduceren wij dit project met onze projectpagina van Feithplein. Lees hier alle kenmerken en veel gestelde vragen. Interesse? Meld gratis aan.

of lees hieronder verder in blogvorm

Komt u naar het Open Huis?

Bel 0883081091

U kunt ook elke vrijdag van 12:00 tot 14:00 komen bezichtigen op afspraak. Vanwege de veiligheidsredenen mag het nu alleen nog even op afspraak.


Meldt u bij de bushalte, wij komen in tijdsloten u ophalen. Er wordt namelijk volop gebouwd en vraagt daarom om een bijzonder protocol. U mag helaas niet zo maar de bouwplaats oplopen, wij komen u ophalen.

Verzamelt u alstublieft bij de bushalte, wij komen u ophalen om het kwartier en kom op tijd. Hieronder een foto:

Verzamel hier bij de bushalte, wij komen u ophalen

Update: 22 juli 2021

Bergingen van de Grote Feith

Update: 26 april 2021

Parkeerplaatsen

Uiteindelijk zal het ook netjes vermeld staan in het huurvoorstel wat wij aanbieden, namelijk welke parkeerplaats bij de woning hoort en dus ook voor u beschikbaar is. Hier alvast een overzicht hoe de parkeerplaatsen zijn verdeeld. Er zijn geen laadpalen in de parkeergarage geplaatst.

Update: 20 april 2021

Verdiepingsplattegronden met de juiste woonadressen

Met in het geel: De Grote Feith

én in het groen: De Kleine Feith

Bekijk op afstand met 3D TOURS

We zijn on-the-spot bezig met het goed in kaart brengen van de woningen. Ze zijn nog in ontwikkeling, maar u kunt al een aantal woningen bekijken via een 3D tour. Als u ons aanbod bekijkt, let dan op de term 3D TOUR. Als die zichtbaar is, dan is er ook een beschikbaar. Hieronder is een voorbeeld weergegeven.

Matterport

Check alle info simpel op een rij

via deze handige 'linktree'

We hebben een brochure van Feithplein te Voorburg

Via de onderstaande knop ziet u met welke zaken en materialen de appartementen worden uitgevoerd en afgewerkt.

Video

De Kleine Feith en De Grote Feith in Voorburg in beeld gebracht

Plattegronden*

*Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze informatie. Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van de informatie de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd of niet(meer) correct is. De Verhuurder is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens.
Verhuurder wijst hierbij alle aansprakelijkheid af voor schade ten gevolge van het gebruik van deze gegevens of gegevens waarnaar links op deze site(s) verwijst(verwijzen).

Heb je het antwoord gevonden?