Verhuurtbeter.nl is er voor u!

Hoe u het platform wilt gebruiken is dan ook helemaal aan u.
Wij laten u met plezier de ruimte om uw werk te doen, zoals u dat graag doet.

Hieronder delen wij enkele ervaringen van ons en onze gebruikers met u, zodat u nog sneller van start kunt gaan met úw kwaliteitssysteem en het efficiënt verhuren van woonruimte.

  • De meeste verhuurders van woonruimte kiezen ervoor het platform in te zetten vanaf het moment dat een woningzoekende in aanmerking wil komen voor 'uw' huurwoning. 

  • Sommige verhuurders vragen woningzoekenden zich aan te melden als zoeker, zodat ze vanuit het platform de relatie met hun toekomstige huurder kunnen starten.

Verhuurtbeter.nl heeft er bewust voor gekozen om geen koppeling te maken met uw woningaanbod. Er zijn vele websites (Funda, Pararius, Jaap etc.) die hierin zijn gespecialiseerd.

Circa 80% van het werk op Verhuurtbeter.nl wordt door uw huurders gedaan.
Zodra een huurder zich aanmeldt op uw platform weet hij exact voor welke woonruimte hij in aanmerking wil komen en kan hij zich hier goed profileren. Het kaf wordt hiermee van het spreekwoordelijke koren gescheiden.

Er zijn uiteraard wel wat tips om de huurder uw platform op Verhuurtbeter.nl te laten vinden, zodat hij zich daar kan aanmelden voor uw woonruimtes.

Tips

  • Breng uw collega's op de hoogte van uw Verhuurtbeter.nl platform zodat zij belangstellende huurders telefonisch of per e-mail ernaar kunnen doorverwijzen;

  • Zet de link van uw Verhuurtbeter.nl platform in uw advertenties, zodat uw huurders direct weten waar ze moeten zijn als ze zich bij u willen aanmelden;

  • Plaats de link naar uw Verhuurtbeter.nl platform in uw woningaanbod op uw eigen website. Bij voorkeur bij iedere huurwoning.

  • Koppel een eventuele knop "aanmelden" op uw eigen, of andere sites, aan uw Verhuurtbeter.nl platform, zodat uw huurders direct daar komen waar ze moeten zijn als ze interesse hebben. Dit zorgt direct voor minder administratieve werkdruk!

  • Promoot uw Verhuurtbeter.nl platform via social media platforms, zoals Facebook en Twitter.

Heb je het antwoord gevonden?